lördag 13 april 2013

70-års jubileum den 11-maj

Alla som ingår i jaktlagen i Granstorps Viltvårdsområde inbjuds tillsammans med sina respektive till ett storslaget firande den 11 maj.

Vi börjar med bussresa till Jönköping och jaktmässan på Elmia. Tillbringar eftermiddagen där för att sedan åka till Viks Gård strax intill Hestraviken för att ha en trevlig fest där under kvällen. Festen i Vik planeras att börja vid 19-tiden och det går bra för dem som inte vill vara med på jaktmässan att ansluta direkt till festen istället. (Tänkte speciellt på våra damer) Bussen kommer att gå på sträckan Gnosjö-Åsenhöga-Granstorp-Tranhult-Skillingaryd-Jönköping.

Maten kommer Restaurang Höganloft att fixa och det kommer även att bli en liten hemlig underhållning på kvällen. Lättdryck ingår, annat får ni ta med själva.

Kontakta era jaktledare och anmäl er direkt för vi vill ha in anmälan under veckan som kommer, före den 21 april. Snacka omgående med era fruar med andra ord.

Missa inte detta för det kommer att bli en mycket trevlig dag det är jag helt säker på. Det kostar naturligtvis lite (jaktledarna har uppgifter om det) men det här får man inte missa.

Inga kommentarer: