tisdag 7 maj 2013

Välkomna till er nya Rannebobor

När jag idag på morgonen läste kommentaren på Rannebosidan ramlade polletten ner. Har länge funderat på vem Monica är som ibland kommer med trevliga inlägg. Jag vill på detta sätt hälsa familjerna Friborg och  Nordén/Johansson välkomna till bygden och Rannebo. På bara några veckor byn ökat från två invånare till hela elva. Det finns ju två bra hus kvar, så det kanske kommer fler eller hur Stefan och Roger.

Jag som önskar detta bor ca. 2 km rakt västerut från Rannebo och med rätt vind kan vi ropa till varandra. Det vill säga att jag ropar ena dagen vid västlig vind och ni svarar dagen efter vid ostlig vind. Jag har hela vintern och våren hört hammarslagen från nybyggena och för det mesta har det ju varit ostlig vind.

Grattis!

Hälsningar Halvard
Fri Herre på Stenabo

2 kommentarer:

Anders Friborg sa...

Tack för välkomsthälsningen Halvard. Vi har ju i och för sig bara flyttat från Hyltan hit. Just nu är det lite kaos här, men det kommer att rätta sig till.

Vi hade styrelsemöte igår i Äsot. Spillningsinventeringen är nu klar och visade på 9,18 älgar / 1000 ha. vilket är inom det intervall vi vill ha. Vi ska nu försöka balansera stammen och se om vi kan höja medelåldern lite och därmed reproduktionen. Det känns riktigt bra. Hoppas att inte älgförvaltningsgruppen nu kommer med något dumt bara.

Anonym sa...

Tack Halvard, det känns gott att få en välkomsthälsning av grannarna, välkommen på kaffe nå´n dag framöver när vi hittat kaffet och kakorna och fått lite ordning i huset!
Ps nu är det bara gässen som vi kan kika på, älgen har traskat vidare, kanske tar den tur nordväst.... Monika(Rogers fru) m familj