fredag 10 maj 2013

70-års festen

I morgon blir det en härlig dag. En dag fullspäckad med kul grejer i jaktens tecken.

Bussen går från Sven Carlssons garage i Gnosjö kl.09:30. Se till att vara på plats ni som ska med därifrån för jag är inte säker på att vi har koll på vilka som ska hoppa på där och inte.

Färden går vidare med följande hållplatser:

Åsenhöga kyrka
Granstorps by
Tranhult vid krysset upp mot Tranhult
Skillingaryd vid busshållplatsen väster om kyrkogården

Hemfärden blir exakt samma rutt fast tvärt om. Vi åker hemåt klockan 16:00. Då är vi hemma så att vi hinner byta inför festen. Festen börjar ca. 19:00. Kostnaden för bussen har stigit lite eftersom vi är något färre, den kommer att kosta 200 kr/person. Hoppas ni överlever detta.

Ha inte för tunna kläder för det är inte speciellt varmt i Leifs lada.

Välkomna!

2 kommentarer:

Lars sa...

Tack Anders för hela arret. Elmia var lite si och sådär, men det berodde nog på mig själv för jag var inte sugen på att köpa något speciellt.
Däremot imponeras man ju av de lokala resurser du raggat upp för att vi tillsammans skall komma ihåg vår egen historia. 70 år är imponerande men låt det inte stanna vid bara denna fest. Blir det 71-årsfest nästa år eller skall vi vänta på vårt nya ÄSOs femårsjubileum? Låt oss hoppas på nya aktiviteter inom VVO för att utveckla och förbättra oss själva i kommande svåra tider med rovdjur och klövvilt som äter upp våra skogar.
Tack för utmärkt arr dock var det lite si och sådär med bara lättöl.

Anonym sa...

Håller med Lars, det var både en trevlig dag och kväll! Det som jag oroar mig lite för är själva ladan, risken är stor att det blivit vissa sättningar i stenfoten efter att en viss harjägare använde väggen som stöd under en längre tid.... Vår komiker under kvällen lockade nog alla till skratt, men Eriks gamla anekdoter var nog det bästa. Den historien Erik missade var den när Gunnar Malm råkade vara på fel mark under älgjakten och fällde det klassiska uttalandet"sprid ut er så tar vi med detta med" /Per-johan