fredag 11 september 2009

Lyckad träff med jaktlaget

Tack ska ni ha för en trevlig kväll hemma hos mig. Det är alltid kul att träffas och diskutera jakt. En och en annan skröna från förr blev det ju också. På tisdag är det årsmöte i viltvårdsföreningen och vi enades att välja Anders Norberg som ersättare istället för Sven som har avsagt sig ämbetet. Det kommer säkert att bli jättebra och man kan inte låta bli att slås av vilket generationsskifte vi nu har gjort. Jag hoppas att vi kan föra arvet vidare på ett bra sätt. Det är många år av jakterfarenhet som vi har kvar att införskaffa, men det ska nog gå bra.

Vi diskuterade även tilldelningsfrågor och frågor beträffande anslutningen till Stengårdshults Älgskötselområde. Vi enades om att vi får ge det lite tid och se hur det funkar. Funkar det inte som vi tycker det ska så finns ju alltid alternativ, speciellt för oss som är i utkanten av området.

Jag kommer att vara med på årsmötet på tisdag kl.19 i skyttestugan på Skillingaryds skjutfält. Vi får väl diskutera tilldelningen mer då, det finns lite frågetecken. Sedan är det ju älgmöte den 21 september i Stengårdshults församlingshem, det måste man ju vara med på.

Vi bestämde även att det blir gemensam ärtsoppelunch på fredagen i älgjaktsveckan som en invigning av den nya jaktstugan på Sandbäcken.

Älgjakten närmar sig med älgakliv nu och tiden kommer att gå snabbt tills det drar igång, det ska bli skoj.

Inga kommentarer: